Bel ons Nu

035 – 772 93 39

Stuur een App

06 – 24 29 23 26

Over Ons

Boek Een Taxi

Welkom bij Taxi Centrale Hilversum,

uw vertrouwde taxibedrijf met een geschiedenis van meer dan 20 jaar in de regio ’t Gooi en omstreken. Bij Taxi Centrale Hilversum streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een vervoersdienst – we zijn uw partner in comfortabele, betrouwbare en veilige taxiritten.

Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige service aan onze gewaardeerde klanten in steden als Hilversum, Bussum, Blaricum, Laren, Huizen, Loosdrecht, ‘s-Graveland, Ankeveen, Kortenhoef, maar ook in omliggende gebieden zoals Soest, Baarn, Eemnes en Lage Vuursche. Of het nu gaat om een snelle rit naar het treinstation, een zakelijke afspraak in de stad of een ontspannen rit naar de luchthaven, wij staan altijd voor u klaar.

Onze ervaren chauffeurs zijn niet alleen bekend met de lokale wegen, maar zijn ook toegewijd aan het leveren van een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom streven we ernaar om op tijd te zijn en u veilig naar uw bestemming te brengen. U kunt op ons rekenen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor onze internationale reizigers bieden we een uitgebreid scala aan luchthaventransfers, waaronder ritten naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en zelfs Düsseldorf Airport in Duitsland. Laat ons uw reis stressvrij maken, of u nu vertrekt of terugkeert naar huis.

Neem gerust een kijkje op onze Tarieven pagina voor informatie over onze concurrerende tarieven. Bij Taxi Centrale Hilversum streven we ernaar om uw taxirit zo aangenaam mogelijk te maken. Bij voorbaat dank dat u voor ons kiest als uw favoriete taxibedrijf in de regio ’t Gooi en omstreken.

Taxi Nodig?

Laat ons u snel en veilig naar uw bestemming brengen!

Hanane Ka
Hanane Ka
12 April 2024
Vaker gebruik gemaakt van jullie diensten. 24/7 bereikbaar! Altijd op tijd en zeer vriendelijk. Dank jullie wel voor jullie diensten!
Michael van Beers
Michael van Beers
9 April 2024
Geweldige service, auto's altijd in zeer goede staat en oplossingsgericht. Maken vaak gebruik van hun service en ik kan ze enorm aanbevelen!!
M Lein
M Lein
5 April 2024
Super service, goede prijzen en altijd vriendelijk en netjes
Jolanda Janssen
Jolanda Janssen
5 April 2024
Keurig net bedrijf en zeer vriendelijke chauffeurs. Een aanrader 👍🏼
Stella Stok
Stella Stok
5 April 2024
Ik maak regelmatig gebruik van Taxi Centrale Hilversum en ik ben erg tevreden. Ze zijn altijd op tijd en hebben hele aardige, professionele en behulpzame chauffeurs in dienst! En daarnaast scherpe prijzen.
Walter Lugtigheid
Walter Lugtigheid
5 April 2024
Perfect service, easy communication and booking and always punctual. Would highly recommend!
Nikica
Nikica
4 April 2024
De beste en meest betrouwbare taxi van het gooi!